Denise, Marco, Mio & Laura
Hvorfor pudler?
Ja - hvorfor lige pudler?

Det startede for os begge i vores barndomshjem. Vi er begge vokset op med pudler. Charlotte med en sort storpudel, Jørn med en grå mellempudel. Der var flere i Charlottes familie som havde pudel.

Charlottes familie fik pudel pga. allergi, da både lillebror og mor havde astma.

Men hvorfor pudel igen som voksen?
Valget var let - ikke mindst for én af os.😉 
Pudlen fælder ikke, den er vældig selskabelig, knytter sig meget til sin familie, elsker at være i centrum og modtage kys og kram, kræver ikke den store motion, og ikke mindst ..... så er den FLOT og ELEGANT, uanset farve og størrelse.

Som Charlottes far altid har sagt "halvt menneske - halv hund!". Det passer sådan set meget godt hos os. Dog er vi nok også selv med til at menneskeliggøre hundene, men det passer os rigtig godt, og vi nyder deres selskab i dagligdagen.

Men at hundene skulle få den betydning i vores liv, havde vi nok aldrig forestillet os. Et fortravlet par, med alle mulige gøremål, travlt på arbejdet, travlt med at dyrke sport og holde på formen, ikke gå glip af bylivet i Århus, rejser flere gange om året - helst...!

Hundene minder os om hvad der dybest set er vigtigt her i livet - for os nu og her.! Det, ubetinget at give- og modtage kærlighed, at være hengiven, at føle glæde, at føle sorg, at være nærværende, at føle tryghed, at være selskabelig,  .... og i det hele taget minder det os om, at det er okay - bare  at være til, uden at skulle "præstere og producere", men bare det, at være sød, uimodståelig og dejlig som man er.

Så når alt kommer til alt, bliver vi mindet om vores værdier i livet når vi åbner hoveddøren efter en hektisk arbejdsdag, og bare bliver modtaget af 4 fantastiske glade pudler! Det er givende......Heej far, vi har ventet på dig hele dagen :-)
Vores dejlige pudler
Denise, Marco, Mio og Laura er vores små "børn". De er af racen dværgpudel, som er den næstmindste race inden for pudler. Mio er vores første hvalp af egen avl, og ham har vi valgt at beholde. 

Den korrekte størrelse for en dværgpudel er fra 28 cm til og med 35 cm i højden, målt over ryggen. til sammenligning er den mindste race, toypudlen mellem 24 og 28 cm. Efter dværgpudlen kommer mellempudlen som er fra 35-45 cm. Den største af racerne er storpudlen, også kendt som kongepudlen, som er over 45 cm og op til 60 cm (tilladt margin +2 cm).

Pudlen findes nu i 6 godkendte farver: Sort som helt klart (efter vores mening 🤩) er den flotteste. Desuden grå, hvid, brun, abrikos og rød. Rød er den nyeste og er "udsprunget" af abrikos og er først for nylig blevet godkendt som en farve.
      
Her har vi hele flokken, enormt fornærmede på deres "mor", som har tilladt sig at efterlade dem på den "forkerte" side af stakittet. Det er fra venstre: Laura (9 mdr.), Denise (ca. 4 år 4 mdr.), Mio (1 år 8 mdr.) og Marco (ca. 3½ år) (maj 2009)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Jørgen winberg | Svar 19.07.2019 16.56

Jeg vil gerne købe en mellem pudelhvalp .Måske du kender nogen Venligst Jørgen winberg

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.01 | 22:54

Jeg søger en mørke rød Toy puddel, hun hvalp:) Så hvis i har planer om det i fremtiden, må i meget gerne informere om det eller hvis i kender andre :)) Mvh Emma

...
21.10 | 19:45

Søger sort Toy puddel hun hvalp :) Har I planer om hvalpe? Mvh Ditte

...
10.08 | 20:34

Søger sort toy/mellempuddel han hvalp ...

...
19.07 | 16:56

Jeg vil gerne købe en mellem pudelhvalp .Måske du kender nogen Venligst Jørgen winberg

...
Du kan lide denne side